Vendime të Bordit të Administrimit

Jan
07

PUBLIKOHEN VENDIMET NR. 48, 49, 50, 51 DATË 23.12.2020 TË BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Vendimi nr.48 datë 23.12.2020 “Për miratimin e listës së studentëve që përfitojnë bursë sipas kriterit ekonomik për vitin akademik 2020-2021, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe program studimi të integruar, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” Vendimi nr.49 datë 23.12.2020 “Për miratimin e listës së studentëve që përfitojnë përjashtim nga tarifa e […]

DETAIL
Jan
06

PUBLIKOHET VENDIMI NR. 54 DATË 31.12.2020 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Vendimi nr. 54 datë 31.12.2020 “Për komandimin e administratorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”

DETAIL
Nov
11

PUBLIKOHET VENDIMI NR. 46 DATË 04.11.2020 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Vendimi nr.46, datë 04.11.2020 “Për miratimin e hapjes të programit të ciklit të dytë “Master Profesional” në “Infermieri Familje” në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë”

DETAIL
Oct
28

PUBLIKOHEN VENDIMI NR. 39, 40, 41, 42, 43 DATË 22.10.2020 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Vendimi nr.39, datë 22.10.2020 “Për miratimin e përjashtimit nga tarifa e studimit (50%) për vitin akademik 2019-2020, të studentit R.Lula, që studion në një program studimi të ciklit të dytë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” Vendimi nr.40, datë 22.10.2020 “Për miratimin e përjashtimit nga tarifa e shkollimit dhe përfitimin e bursës për studenten e Fakultetit […]

DETAIL
Page 1 of 812345...Last »