Projekti CEI

Oct
05

WebinHealth Webinars

Pandemia nga COVID-19 i vuri sistemet e kujdesit shëndetësor përballë  sfidave të shumta. Vështirësitë me të cilat u përballën dhe po përballen profesionistët e shëndetësisë në komunikim me pacientët, profesorët dhe studentët për të zhvilluar mësimdhënie, kërkime shkencore, veprimtari trainimi, shkëmbim përvojash dhe konsultime në distancë, kërkojnë zgjidhje. Një ndër zgjidhjet është komunikimi nëpërmjet rrjetit dixhital, webinhealth. Projekti, në […]

By admin | Njoftime . Projekti CEI
DETAIL
Jul
13

Webinare interaktive me qëllim përshpejtimin drejt inovacionit dixhital për shëndetin (Ref. No. 305.3763-20)

Pandemia nga COVID-19 paraqet sfida të shumta për sistemet e kujdesit shëndetësor në të gjithë botën. Vështirësitë me të cilat përballen profesionistë të shëndetësisë, profesorë dhe studentë për të zhvilluar mësimdhënie, kërkime shkencore, veprimtari trainimi, shkëmbim përvojash dhe konsultime ndërmjet profesionistëve në distancë me modalitetet e përvetësuara në fushën e mjekësisë, kërkojnë zgjidhje. Projekti, në […]

By admin | Projekti CEI
DETAIL