Aktivitete të akredituara

Jun
21

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Trajtimi i faktorëve të riskut kardiovaskular te pacientët diabetike“ Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Mjekësisë […]

DETAIL
Jun
19

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Mjekësia laboratorike në mbështetje të menaxhimit të sëmundjeve infektive“ Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Laboratorëve dhe […]

DETAIL
Jun
18

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Triazhi dhe aplikimi i tij në Departamentin e Urgjencës” Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Urgjencës, Fakulteti i […]

DETAIL
Jun
11

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Akademia e Transplantit Renal”  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Nefrologjisë dhe Hemodializës, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë, do të […]

DETAIL
Page 1 of 3012345...102030...Last »