Projekti DigiCare4You

Dec
21

Takimi i katërt i Konsorciumit për projektin DigiCare4You (Horizon 2020)

Në datat 20 dhe 21 nëntor, u mbajt me sukses Takimi i katërt i Konsorciumit për projektin DigiCare4You (Horizon 2020) në Tirana International Hotel & Conference Centre, i organizuar nga Universiteti i Mjekësisë, Tiranë. Më shumë se 30 partnerë që përfaqësojnë 16 anëtarë të Konsorciumit DigiCare4You nga 10 vende në mbarë botën, u mblodhën fizikisht [...]
DETAIL
May
30

DigiCare4You

DigiCare4You consortium members held the project’s third annual meeting on May 8-9 in Zaragoza and online. During the meeting, DigiCare4you partners reviewed the progress achieved in recruiting study participants and developing a locally-adapted intervention, integrated in the local health system and procedures in each country. Read the full press release here.” http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2023/05/press_release_digicare4you_third_annual_meeting.pdf

DETAIL
Sep
24

Projekti DigiCare4You

Projekti DigiCare4You është një zgjidhje inovative, e lehtë për t’u zbatuar, me kosto të ulët dhe e qëndrueshme, që do të ndihmojë në ndërtimin e kapaciteteve të shërbimeve të kujdesit shëndetësor dhe forcimin e sistemeve të kujdesit parësor të vendeve pjesëmarrëse, si dhe adresimin e nevojave dhe preferencave specifike të njerëzve në rrezik nga Diabeti […]

DETAIL