Marreveshjet

Oct
06

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UNIVERSITETIT SEMMELWEIS TË BUDAPESTIT, HUNGARI DHE UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Universitetit Semmelweis të Budapestit, Hungari dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (UMT). Kjo marrëveshje parashikon shkëmbimin e studentëve, stafit akademik, organizimin e seminareve, konferencave të përbashkëta, doktoraturave të përbashkëta. Marrëveshja u nënshkrua nga Prof. Béla Merkely, Rektor i Universitetit Semmelweis dhe Prof. Arben Gjata, Rektor i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në [...]
By admin | Marreveshjet . Njoftime
DETAIL
Jul
12

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE PLATFORMËS AKADEMIA

Më datë 12.07.2021 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Platformës Akademia dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Platforma Akademia përfaqësohej nga z. Besart Kunushevci, në cilësinë e drejtorit ekzekutiv dhe bashkëthemeluesi i platformës z. Visar Muhaxheri. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë përfaqësohej nga Rektori, Prof. Dr. Arben Gjata dhe  [...]
By admin | Marreveshjet
DETAIL
Feb
03

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Universitetit Europian të Tiranës

Në datën 3.02.2021 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit Europian të Tiranës dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Universiteti Europian përfaqësohej nga rektori prof. dr. Tonin Gjuraj, nga dekani i Fakultetit të Shkencave Mjekësore prof.dr. Pirro Prifti, nga administratori i këtij universiteti z. Tildi Çadri, nga [...]
By admin | Marreveshjet . Njoftime
DETAIL
Nov
01

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Kuvendit të Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë, organizoi më datë 31.10.2018 në ambientet e Kryesisë së tij ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjeve të bashkëpunimit me 23 universitete publike e jopublike të vendit, ndër këto universitete bënte pjesë edhe Universiteti i Mjekësisë, Tiranë. Marrëveshja u nënshkrua nga Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi dhe Rektori i UMT Prof.Dr. Arben Gjata. [...]
DETAIL
Page 1 of 3123