Projekti BIOSINT

BIOSINT

Kohëzgjatja e projektit: Janar 2023-Janar 2026. Në zbatim të kuadrit dhe strategjive të edukimit përmes ndërkombëtarizimit në shtëpi (IAH), kurrikulës dhe plan-programeve të ndërkombëtarizuara (IoC), Universiteti i Mjekësisë është partner, së bashku me Universitetin e “Leuven”, Belgjikë , “Luigj Gurakuqi”, Shkodër, Shqipëri, “East Sarajevo”, Bosnjë dhe Hercegovinë “Timosoara”, Rumani, “Mostar”, Bosnjë dhe Hercegovinë, “Tuzla”, Bosnjë […]

By admin | Projekti BIOSINT
DETAIL