Njoftime

Nov
21

Hapen procedurat për përjashtimin nga tarifat e studimit, për studentët, për vitin akademik 2018-2019

Afati i aplikimit është: 19 Nëntor – 03 Dhjetor 2018 Kriteret e aplikimit mund t`i gjeni në faqet zyrtare të fakulteteve sipas njoftimeve bashkëlidhur. Fakulteti i Mjekësië https://www.fakultetimjekesise.edu.al/arkiv/704-perjashtim-nga-tarifat-2018-2019.html Fakulteti i Mjekësisë Dentare http://www.fmd.edu.al/njoftime15.html Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike http://fshmt.umt.rash.al/index.php/revista-shkencore/ http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/NJOFTIM.pdf http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/UDHEZIM.pdf http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/FORMULAR-APLIKIMI.pdf

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
21

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake në Shqipëri nëpërmjet Ministrisë Austriake të Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2018-2019. Këto bursa ofrohen për studentë, të diplomuar dhe shkencëtarë në fusha të ndryshme të arsimit. Klikoni në linkun e mëposhtëm, për t’u njohur me tipologjitë e bursave dhe procedurën […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
20

Hapet thirrja për Bursa për Stafin Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë për Mësimdhënie në Universitetin e Kraiovës, Rumani

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Kraiovës, Rumani për semestrin e dytë të vitit akademik 2018/2019 Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e bursave   Shkëmbimi i stafit akademik për mësimdhënie (5 ditë + […]

By admin | Bashkepunimet . Njoftime
DETAIL
Nov
20

Hapet thirrja për Bursa për Studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Kraiovës, Rumani

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Kraiovës, Rumani për semestrin e dytë të vitit akademik 2018/2019 Llojet e mobilitetit përfshijnë Shkëmbimin e studentëve Nivelet e mobilitetit për studentët Program studimi i ciklit të dytë Kohëzgjatja e mobilitetit 5 muaj […]

DETAIL
Page 1 of 8112345...102030...Last »