Doktoraturat

Jan
22

Disertacion i FISNIK MEKAJ – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “PERI-IMPLANTITET, INCIDENCA, SHKAKTARËT DHE EFIKASITETI I MJEKIMIT NË KOSOVË”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” Udhëheqës shkencor:                                                […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
22

Disertacion i Petrit Gecaj – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “PËRCAKTIMI I MARKUESVE TUMORALË ME METODEN E IMUNOFLUORESHENCËS NË PLLAKË NITROCELULOZË. VLERA E MARKUESVE TUMORALË CEA, CA 19-9 DHE AFP NË PATOLOGJITË MALINJE TË MËLÇISË”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” Udhëheqës shkencor:                […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
22

Disertacion i ZAMIRA ÇABIRI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “NJOHURITË, QËNDRIMET DHE PLANIFIKIMI I NEVOJAVE PËR METODAT E PLANIFIKIMIT FAMILJAR NË PREFEKTURËN E ELBASANIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” SPECIALITETI: SHËNDET PUBLIK Udhëheqës shkencor:                              […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
07

Disertacion i BLEGINA ARAPI – FAKULTETI I MJEKËSISË, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “EPIDEMIOLOGJIA E SËMUNDJEVE PARAZITARE DHE PËRHAPJA E PARAZITËVE INTESTINALE NË RRETHIN E TIRANËS”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” SPECIALITETI: MIKROBIOLOGJI Udhëheqës shkencor:                                        […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 1 of 7412345...102030...Last »