Thirrje Erasmus+

Jan
11

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2022/2023 Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim Bursa përfshin: Kompensimin ditor (180 EURO […]

DETAIL
Jan
09

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Atikës Perëndimore, Greqi në kuadër të programit Erasmus+ për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023

Në kuadër të programit  Erasmus + hapet thirrja për aplikim për bursa për mobilitete  në Universitetin e Atikës Perëndimore, Greqi në kuadër të programit Erasmus+ për semestrin e dytë të vitit akademik  2022-2023 Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbimin e stafit akademik Kohëzgjatja e mobilitetit 5 ditë ( 2 ditë udhëtimi) Fusha e mësimdhënies Shëndet Publik […]

DETAIL
Dec
19

Hapet thirrja për mobilitet për studentë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023 në Kolegjin e Shkencave të Aplikuara “LAVOSLAV RUZICK” në Vukovar, Kroaci

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për mobilitet për studentë të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në Kolegjin e Shkencave të Aplikuara “LAVOSLAV RUZICK” në Vukovar, Kroaci, për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023  Lloji i mobilitetit: Praktikë mësimore Kohëzgjatja e mobilitetit: 2 (dy) muaj Numri i kuotave: 1 (një) Fusha e studimit: Fakulteti i Shkencave Mjekësore […]

DETAIL
Dec
19

HAPET THIRRJA PËR MOBILITET PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E AKUILËS, ITALI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2022-2023

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për mobilitet për stafin akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Akuilës, Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023.  Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie  Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim  Bursa përfshin: Kompensimin ditor (180 EURO në […]

DETAIL
Page 2 of 1612345...10...Last »