15 Qershor 2019 / Korçë / Aktiviteti “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake”

Titulli i aktivitetit: “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake

Data e zhvillimit: 15 Qershor 2019, ora 11.00

Vendi i organizimit: Hotel “Grand” Korçë

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Shërbimin e Kardiologjisë dhe atë të Mjekësisë Interne e HTA

Kontakte: albana.doko@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, kardiologë, GP, nekrologë, internistë, endokrinologe

Kreditet : në proces akreditimi për 3 kredite