Projekti QUADIC

Nov
21
Nov
21
Nov
21
Sep
24

Takim në kuadër të projektit QUADIC

Në kuadër të projektit QUADIC (QUAlity Development of International Cooperation and project management) me koordinator Universitetin “Kadri Zeka”, Gjilan, Kosovë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë u zhvillua  takimi me përfaqësues të Universiteteve partnere brenda dhe jashtë vendit, që janë pjesë e këtij projekti për ngritjen e kapaciteteve në arsimin e lartë. Fokusi në këtë takim ishte ndërkombëtarizimi i [...]
By admin | Njoftime . Projekti QUADIC
DETAIL
Page 2 of 3123