Bashkepunimet

Jul
12

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE PLATFORMËS AKADEMIA

Më datë 12.07.2021 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Platformës Akademia dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Platforma Akademia përfaqësohej nga z. Besart Kunushevci, në cilësinë e drejtorit ekzekutiv dhe bashkëthemeluesi i platformës z. Visar Muhaxheri. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë përfaqësohej nga Rektori, Prof. Dr. Arben Gjata dhe  [...]
By admin | Marreveshjet
DETAIL
Feb
03

Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Universitetit Europian të Tiranës

Në datën 3.02.2021 në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të Universitetit Europian të Tiranës dhe Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Universiteti Europian përfaqësohej nga rektori prof. dr. Tonin Gjuraj, nga dekani i Fakultetit të Shkencave Mjekësore prof.dr. Pirro Prifti, nga administratori i këtij universiteti z. Tildi Çadri, nga [...]
By admin | Marreveshjet . Njoftime
DETAIL
Oct
29

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E ARISTOTELIT NË SELANIK, GREQI

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Universitetin e Aristotelit, Selanik Greqi, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020/2021. Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim Bursa përfshin: […]

DETAIL
Oct
27

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E E ARISTOTELIT NË SELANIK, GREQI

Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbimin e studentëve Nivelet e mobilitetit për studentët: Program studimi i ciklit të dytë Kohëzgjatja e mobilitetit: 5 muaj Fushat e studimit: Mjekësi e Përgjithshme Për t’u njohur me kalendarin akademik dhe katalogun e programeve të studimit që ofron ky universitet  klikoni në linqet e mëposhtme: https://eurep.auth.gr/ https://qa.auth.gr/saml_login Bursa përfshin: Kompesimin […]

DETAIL
Page 1 of 1112345...10...Last »