Vendime të Bordit të Administrimit

Jan
06

PUBLIKOHEN VENDIMET NR. 53, 54, 55, 56, 57 DATË 20.12.2019 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Vendim nr.53, datë 20.12.2019 “Miratimin e listës së studentëve , që përfitojnë përjashtim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2019-2020, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe program studimi të integruar, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” Vendim nr.54, datë 20.12.2019 “Miratimin e listës së studentëve që përfitojnë bursë për vitin […]

DETAIL
Aug
02

PUBLIKOHEN VENDIMET NR. 45, 46, 47 DATË 30.07.2019 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Për tu njohur me vendimet e Bordit Administrativ klikoni linqet e mëposhtëm: Vendim nr.45,datë 30.07.2019 “Miratimin e dorëheqies së administratorit të Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, të Universitetit të Mjekësisë,Tiranë” Vendim nr.46,datë 30.07.2019 “Disa ndryshime në vendimin e bordit të administrimit nr.41, datë 04.07.2019 “Per miratimin e kategorive dhe nivelit të pagave të personelit administrativ të […]

DETAIL
Jul
10

PUBLIKOHEN VENDIMET NR. 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 DATË 04.07.2019 I BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Për tu njohur me vendimet e BA klikoni linqet e mëposhtëm: Vendim nr. 36, datë 04.07.2019 “Për Miratimin e tarifave të studimit për programet e ciklit të pare, të integruar të ciklit të dytë dhe ciklit të dytë “Master professional” dhe “Master I shkencave” në universitetin e mjekësisë, tiranë, për vitin akademik 2019-2020” i Bordit […]

DETAIL
Jul
08

PUBLIKOHEN VENDIMET E BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UMT ME NR. 30, DATË 09.05.2019, NR. 31, DATË 09.05.2019

Për t’u njohur me vendimet e Bordit të Administrimit, ndiqni linqet e mposhtëm: Vendim nr. 30, datë 09.05.2019 “Miratimin e riorganizimit të programit të ciklit të tretë “Specializim afatgjatë në Nefrologji” në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë” (Kliko këtu) Vendim nr. 31, datë 09.05.2019 “Miratimin e pagesës së studentëve, që përfitojnë bursë për […]

DETAIL
Page 10 of 13« First...89101112...Last »