“Ditët e informimit të maturantëve”

“Ditët e informimit të maturantëve”

Të dashur maturantë,

Ju ftojmë të konsultoheni mbi pranimet në UMT gjatë ditëve të informimit të maturantëve sipas kalendarit në vijim:

Datë: 23, 27, 28, 29 mars takimi do të jetë online në orën 14:00 në linkun e mëposhtëm;

https://us05web.zoom.us/j/89673688811?pwd=NGR3S0ZIMkZHSk9obG9PUlZXcldXUT09

Passcode

123456

Meeting ID 896 7368 8811

Datë: 24 mars takimi do të jetë online në orën 13:30 në linkun e mëposhtëm;

https://us05web.zoom.us/j/9997952576?pwd=RlpVOUpzOEpycnRkRittcGpPdXB6dz09

passcode 123456

Meeting ID 999 795 2576

Datë: 12 dhe 13 prill takimi do të jetë onsite në panairin Work&Study në Tiranë; Kamëz,; Vorë.

Ju mirëpresim!