KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA / KAMPIONATI KOMBËTAR I MINIFUTBOLLIT PËR MESHKUJ 2018

KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA / KAMPIONATI KOMBËTAR I MINIFUTBOLLIT PËR MESHKUJ 2018

Në kuadër të Kampionatit Kombëtar Kombëtar të Volejbollit për Femra 2018 dhe Kampionati Kombëtar të Minifutbollit për Meshkuj 2018, më 11.05.2018, në Pallatin e Sportit “ Asllan Rusi”, Federata Shqiptare e Sportit Universitar. zhvilloi ndeshjen midis Ekipit Përfaqësues të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Ekipit Përfaqësues të Universitetit Politeknik të Tiranës.
Në kuadër të këtij Kampionati, Federata Shqiptare e Sportit Universitar. zhvilloi ndeshjet për 16 ekipe përfaqësues të Universiteteve në vend, në 4 qytete: Tiranë, Durrës, Shkodër dhe Korçë.
Ky Kampionat do të vijojë me zhvillimin e ndeshjeve të tjera mes Ekipeve Përfaqësues të Universiteteve në javët në vijim.