KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA / KAMPIONATI KOMBËTAR I MINIFUTBOLLIT PËR MESHKUJ 2018

KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA / KAMPIONATI KOMBËTAR I MINIFUTBOLLIT PËR MESHKUJ 2018

Organizohet për herë të parë Kampionati Kombëtar të Volejbollit për Femra 2018 dhe Kampionati Kombëtar të Minifutbollit për Meshkuj 2018 me pjesëmarrjen e Universiteteve në vend.
Në kuadër të këtij Kampionati në qytetin e Elbasanit më 4.05.2018 u zhvillua ndeshja midis Ekipit Përfaqësues të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Ekipit Përfaqësues të Universitetit “ Aleksandër Xhuvani “, Elbasan.
Ky Kampionat do të vijojë me zhvillimin e ndeshjeve të tjera mes Ekipeve Përfaqësues të Universiteteve në javët në vijim.