NJOFTIM PËR MUNDËSI APLIKIMI PËR STUDIUESIT E FUSHAVE TË SHKENCAVE MJEKËSISË NË THIRRJEN E UNIVERSITETIT SUOR ORSOLA BENINCASA TË NAPOLIT

NJOFTIM PËR MUNDËSI APLIKIMI PËR STUDIUESIT E FUSHAVE TË SHKENCAVE MJEKËSISË NË THIRRJEN E UNIVERSITETIT SUOR ORSOLA BENINCASA TË NAPOLIT

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë fton studiuesit shkencor të fushave shkencore të Mjekësisë të marrin pjesë në thirrjen për Doktoratura që Universiteti i Studimeve Suor Orsola Benincasa të Napolit, në Itali, ka shpallur në kuadër të programit të bashkëpunimit ndërinstitucional me Universitetin e Edimburgut (UK). Kursi i Doktoraturës me temë “Experimental Psychology and Cognitive Neuroscience” ka një kohëzgjatje 3 vjeçare dhe ofrohen 4 bursa studimi.

Afati i fundit për aplikime është data 09.09.2016.

—–

Experimental Psychology and Cognitive Neuroscience

The aim of the Ph.D. course is the acquisition and furthering of scientific research methodologies and research activity consisting of periods of study abroad and specialised seminars and internships with […]

16/07/2016 – 03:33 | Country: Several countries | Organisation: Italian Ministry of Education, University and Research | Research field: Psychological sciences, Neurosciences | Application deadline: 09/09/2016 | Nr. of offers: 4

http://www.unisob.na.it/universita/dopolaurea/dottorati/phdpsychology/index.htm?vr=1

The aim of the Ph.D. course is the acquisition and furthering of scientific research methodologies and research activity consisting of periods of study abroad and specialised seminars and internships with public and private bodies in order to provide Ph.D. candidates with the necessary skills to perform tasks at the highest level at universities and in public and private bodies in operational and research areas relating to experimental psychology and neuroscience

 

Për t’u njohur mbi njoftimin dhe kushtet e aplikimi, lutemi të konsultoni informacionin e mëposhtëm: LINK

Për më shumë informacion mbi Universitetin e Studimeve Suor Orsola Benincasa http://www.unisob.na.it.

 

               REKTORATI I UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Publikuar më 21.07.2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *