NJOFTIM

NJOFTIM

Me qellim minimizimin e rreziqeve per perhapjen e virusit COVID-19, Rektorati i UMT-se njofton se procesi mesimor dhe aktivitete te tjera (konkurrimi i specializanteve, konferenca, trajnime etj.) do te pezullohen deri ne nje njoftim te dyte!