Panairi i Masterit dhe Praktikës së Punës në SHBA

Panairi i Masterit dhe Praktikës së Punës në SHBA

“AADF dhe MIP ju ftojnë në panairin e Masterit dhe Internshipit në SHBA!
Na vizitoni për t’u informuar rreth mundësive për studime Master në universitetet më të mira amerikane dhe për të patur eksperiecë pune 6-mujore në kompani prestigjioze në SHBA.
🇺🇸
Ejani të mësoni më tepër për bursat e ofruara nga AADF!
18 Tetor, 16:00
Hotel Mak Albania Tirana, Salla “Illyria”
Për të siguruar pjesëmarrjen, lutemi të konfirmoni brenda datës 10 tetor 2023 në: g.leka@aadf.org