Support to the EU4TECH PoC Open Call for Albania: – Invitation to a Zoom Webinar with the local mentor.

Support to the EU4TECH PoC Open Call for Albania: – Invitation to a Zoom Webinar with the local mentor.

Të nderuar pedagogë të UMT,

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, ju informon se më datë 29 Maj 2020 ora 15:00, organizohet Webinar mbi Thirrjen EU4TECH PoC Call.

Si më poshtë do të gjeni informacion të detajuar mbi thirrjen

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2020/05/EU4TECH-PoC-Call-AL-KO-Info.pdf

si dhe linkun e regjistrimit:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_oovEaGZSQyWhPwypodb2Ew

 

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!