Anëtar Nderi Trupës Akademike” Rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Arben Gjata!

Anëtar Nderi Trupës Akademike” Rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Arben Gjata!

🇦🇱 🤝 🇮🇹
Marrëveshje & programe studimi!
Vizitë e Rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Arben Gjata në Universitetin “Gabriele D’Annuzio” Kieti-Peskara, për të thelluar bashkëpunimin e UMT-së me këtë universitet, për shkëmbimin e përvojave dhe zgjerimin e programeve të edukimit për studentët tanë.
✨✨ I ftuar Nderi, Kryeministri Edi Rama, të cilit i akordohet titulli “Urdhri i Minervës”. Të pranishëm në takim ishin Ministri i Arsimit dhe Sporteve znj. Evis Kushi dhe Ministri i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Ogerta Manastirliu.
✨🥇✨
Rektori i Universitetit “Gabriele D’Annuzio” Kieti-Peskara, i akordon titullin “Anëtar Nderi Trupës Akademike” Rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Arben Gjata!
✨✨✨UMT✨✨✨