Aktivitete të akredituara

4-5 Korrik 2019 / Korçë / Konferenca Kombëtare “Kujdesi Paliativ”

Titulli i aktivitetit: Konferenca Kombëtare “Kujdesi Paliativ” Data e zhvillimit: 4 Korrik 2019 (mbërritja në Korçë, pasdite) , 5 Korrik 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Hotel Grand, Korçë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike  Kontakte: manikaface@yahoo.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë të specialiteteve të ndryshme, infermierë, farmacistë, menaxher/drejtorë, etj. Kreditet : 5 kredite

DETAIL

14 Qershor 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Përditësim në Endokrinologjinë Pediatrike”

Titulli i aktivitetit: “Përditësim në Endokrinologjinë Pediatrike“ Data e zhvillimit: 14 Qershor 2019, ora 11.45 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, e Fakultetit të Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: bariolakalari@hotmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të pergjithshëm, pediatër, endokrinologe, infermierë, farmacistë, etj Kreditet : 2 kredite

DETAIL

08 Qershor 2019 / Lezhë / Aktiviteti “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake”

Titulli i aktivitetit: “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake“ Data e zhvillimit: 08 Qershor 2019, ora 11.00 Vendi i organizimit: Hotel “Liss” Lezhë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Shërbimin e Kardiologjisë dhe atë të Mjekësisë Interne e HTA Kontakte: albana.doko@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, kardiologë, GP, nekrologë, internistë, endokrinologe Kreditet : në proces akreditimi për 3 […]

DETAIL

25 Maj 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake”

Titulli i aktivitetit: “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake“ Data e zhvillimit: 25 Maj 2019, ora 10.30 Vendi i organizimit: MAK Hotel Tirana Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Shërbimin e Kardiologjisë dhe atë të Mjekësisë Interne e HTA Kontakte: albana.doko@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, kardiologë, […]

DETAIL
Page 1 of 512345