Aktivitete të akredituara

22-24 Maj 2019 / Tiranë / Workshop “Dementia Master Class 3 (Tirana Meeting) – Interprofessional Dementia Management”

Titulli i aktivitetit: “Dementia Master Class 3 (Tirana Meeting) – Interprofessional Dementia Management“ Data e zhvillimit: 22, 23 dhe 24 Maj 2019, ora 13.00 Vendi i organizimit: Hotel Xheko Imperial Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë neurologe, psikiater, mjekë familjeje, epidemiologë, imazheristë, mjekë laboratori, mjekë urgjence, mjekë internistë, infeksionistë, ortopedë, infermier, stomatologë, farmacist, logopedistë, psikologë dhe punonjës social Kreditet : 19 […]

DETAIL

20-24 Maj 2019 / Tiranë / Trajnimi “Qasjet e reja Nefrologjike në dobi të mjekut të familjes”

Titulli i aktivitetit: “Qasjet e reja Nefrologjike në dobi të mjekut të familjes“ Data e zhvillimit: 20, 21, 22, 23 dhe 24 Maj 2019, ora 09.00 Vendi i organizimit: Salla “William A. Johnson”, Fakulteti i Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësis, Shërbimi i Nefrologji-Dializë-Transplant  Kontakte: nevipasko@hotmail.com  Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje (Pjesemarrja është pa pagesë dhe e limituar për 25 pjesëmarrës, me lista të mbyllura. Eventi do […]

DETAIL

02 Maj 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Kursi i tretë i ekografisë në praktikën klinike”

Titulli i aktivitetit: “Kursi i tretë i ekografisë në praktikën klinike“ Data e zhvillimit: 2 Maj 2019, ora 09.00 Vendi i organizimit: Salla “William A. Johnson”, Fakulteti i Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë Kontakte: saraci.blerina@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Infermier Kreditet : në proces akreditimi

DETAIL

24 Prill 2019 / Tiranë / Konferenca “Sëmundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti-VEGF. Glukoma dhe trajtimi i saj”

Titulli i aktivitetit: “Sëmundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti-VEGF. Glukoma dhe trajtimi i saj“ Data e zhvillimit: 24 Prill 2019, ora 09.00 Vendi i organizimit: Salla “Consortium”, Tirana International Hotel Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë dhe Shërbimi i Okulistikës Kontakte: endrit_cili@hotmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Infermier, Farmacist Kreditet : 4 (katër) 

DETAIL
Page 2 of 512345