Aktivitete të akredituara

20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës”

Titulli i aktivitetit 20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës” Data e zhvillimit: 20 Mars 2018, ora 11.00 Vendi i organizimit: Salla e Amfiteatrit të FSHMT Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Kontakte: Tel: _______________ E-mail: manika.kreka@umed.edu.al  Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier […]

DETAIL
Page 5 of 512345