Head Banner Showcase

Apr
26

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Historiku i fakultetit “Infermieria është një art dhe meqë është art, kërkon një përkushtim të veçantë, një përgatitje të vështirë ashtu si puna e piktorit [...]
DETAIL
Apr
26

Fakulteti i Mjekesise Dentare

Fakulteti i Mjekësisë Dentare Historiku i fakultetit Historiku i Fakultetit të Mjekësisë Dentare fillon me themelimin e Degës së Stomatologjisë në vitin 1959. Dega e Stomatologjisë u krijua pranë Fakultetit [...]
DETAIL
Apr
26

Fakulteti i Mjekesise

Fakulteti i Mjekësisë Historiku i fakultetit Gjithçka nisi në vitin 1952, pra 60 vjet më parë, në po këtë ndërtesë dykatëshe ku është edhe sot, në po këto klasa, salla [...]
DETAIL