Mobilitet për Staf Akademik

Feb
14

HAPET THIRRJA PËR BURSË PËR STAF AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E SAARLANDIT, GJERMANI NË KUADËR TË PROGRAMIT ERASMUS+

Në kuadër të programit Erasmus+, hapet thirrja për aplikime për bursë për mobilitet për stafin akademik  të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Saarlandit, Gjermani, për semestrin e dytë të vitit akademik 2021/2022 Kohëzgjatja e mobilitetit 5 ditë + 2 ditët e udhëtimit Numri i kuotave 1 (një) Fusha e studimit Farmaci Afati i […]

DETAIL
Feb
01

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2021/2022 Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim Bursa përfshin: Kompensimin ditor (180 EURO […]

DETAIL
Feb
01

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË WROCLAW, POLONI

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË,  WROCLAW, POLONI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2021/2022 Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në  Universitetin e Mjekësisë,  Wroclaw, Poloni […]

DETAIL
Jan
25

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit tëMjekësisë, Tiranë për mobilitete në Universitetin Cote D’azur Nice, Francë

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin Universitetin Cote D’azur Nice, Francë për semestrin e dytë të vitit akademik 2021/2022   Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie ( 1 bursë) Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë […]

DETAIL
Page 4 of 8« First...23456...Last »