Lajme nga Fakulteti i Mjekesise

Mar
03

NJOFTIM LIDHUR ME AFATIN DHE DOKUMENTACIONIN E NEVOJSHËM PËR APLIKIM NË PROGRAMET E SPECIALIZIMEVE AFATGJATA NË FUSHËN E MJEKËSISË, 2021

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, njofton të gjithë kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë për një program specializues afatgjatë në fushën e mjekësisë, në vitin akademik 2020-2021, se dokumentacioni i nevojshëm për aplikim është si më poshtë: Formular aplikimi, sipas modelit të parashikuar në shtojcën nr. 1 të Udhëzimit nr. 1, datë 01.03.2021, i ndryshuar (kandidatët që […]

DETAIL
Aug
30

HAPET THIRRJE PËR APLIKIM NË SUMMER SCHOOL: HIV/AIDS-PREVENTION TREATMENT AND CARE FOR THE KEY POPULATION OF PEOPLE WHO INJECT DRUGS (PWID)

Fakulteti i Mjekësisë, UMT, Tiranë dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në kuadër të aktiviteteve të projektit “Rritja e Kapaciteteve dhe e Ndërgjegjësimit për Përmirësimin e Shërbimeve për Personat që Jetojnë me HIV-TB” të financuar nga Global Fund në mbështetje të studentëve të UMT, njoftojnë hapjen e aplikimeve për trajnimin 7-ditor që do të […]

DETAIL
Dec
12

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN AKADEMIK PËR MËSIMDHËNIE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E KAMERINOS , ITALI

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Kamerinos, Itali, për semestrin e dytë të vitit akademik 2018/2019 Llojet e mobilitetit përfshijnë: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e bursave Shkëmbimi i stafit akademik për mësimdhënie (9 ditë + […]

DETAIL
Dec
12

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E KAMERINOS, ITALI

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Kamerinos, Itali, për semestrin e dytë të vitit akademik 2018/2019 Llojet e mobilitetit përfshijnë Shkëmbimin e studentëve Nivelet e mobilitetit për studentët Program studimi i ciklit të dytë Kohëzgjatja e mobilitetit 6 muaj […]

DETAIL
Page 1 of 612345...Last »