Lajme nga Fakulteti i Mjekesise Dentare

Jul
30

PЁR HERЁ TЁ PARЁ NЁ FAKULTETIN E MJEKЁSISЁ DENTARE OFROHEN PROGRAMET BACHELOR NЁ “HIGJENIST DENTAR” DHE BACHELOR NЁ “TEKNIKЁ DENTARE”

Nё Fakultetin e Mjekёsisё Dentare ofrohen pёr herё tё parё dy programe tё rinj studimi tё tipit Bachelor, tё cilat pёrbёjnё njё zgjedhje shumё tё mirё pёr maturantёt e kёtij viti. Hapja e Programit Bachelor pёr "Higjenist Dentar" dhe e  Programit tё Studimit Bachelor pёr "Teknikё Dentare" pёrbёn njё risi pёr arsimin e lartё publik shqiptar, [...]
DETAIL
May
31

CEREMONIA E DHËNIES SË TITULLIT “DOCTOR HONORIS CAUSA” PËR ZNJ.IRIS EBERL

Më datë 30.05.2018. në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, u organizua Ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për Znj.Iris Eberl me motivacionin: “Për kontributin e veçantë në promovimin e shkencës në Shqipëri duke mundësuar bashkëpunimin mes Universitetit të Mjekësisë , Tiranë dhe Universitetit, Charité , Berlin në fushën e Stomatologjisë. Në këtë ceremoni ishin [...]
DETAIL
Mar
06

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E SPECIALIZIMEVE AFATGJATA NË FUSHËN E MJEKËSISË, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në kuadër të hapjes së procedurave për pranimin dhe regjistrimin në programet e specializimeve afatgjata në fushën e mjekësisën, publikon sa më poshtë: Vendimin  Nr. 19, datë 05.03.2018 “Për shpërndarjen e kuotave të pranimit dhe tarifat e shkollimit në programet e specializimeve afatgjata, në fushën e mjekësisë, për vitin akademik 2017-2018” të Senatit […]

DETAIL
Mar
05

PUBLIKOHET FONDI I PYETJEVE PËR SPECIALIZIMET AFATGJATA NË FUSHËN E MJEKËSISË, PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018

Në vijim të procedurave të pranimit dhe regjistrimit në programet e specializimeve afatgjata në fushën e mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, publikon fondin e pyetjeve për Fakultetin e Mjekësisë dhe Fakultetin e Mjekësisë Dentare. Për tu njohur me fondet, ndiqni linqet e mposhtëm: Fakulteti i Mjekësisë FondiPyetjeve SPA Mjekesi-A FondiPyetjeve SPA Mjekesi-B Fakulteti i Mjekësisë […]

DETAIL
Page 1 of 41234