Njoftime

Oct
15

Njoftim mbi plotësimin e kuotave të mbetura bosh për kandidatët nga trojet

Bazuar në Vendimin e Rektorati nr. 10, datë 11.10.2018, kuotat e paplotësuar në Fakultetin e Mjekësisë për aplikantët nga trojet që mbeten në pritje, do të plotësohen duke respektuar parimin e meritës. Publikimi i listave me renditjen e aplikantëve do të bëhet brenda datës 16.10.2018. Procesi i regjistrimit do të nisë më datë 18.10.2018.

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
15

Publikohet Udhëzimi Nr. 2, Datë 15.10.2018 “Për regjistrimin e kandidatëve në kuotat e paplotësuara sipas programeve të studimit të ciklit të parë dhe të integruara të ciklit të dytë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, viti akademik 2018-2019 ”

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon mbi publikimin e Udhëzimit nr.2 datë 15.10.2018. Udhëzimin mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm: http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2018/10/Udhëzimi-Nr.-2-Datë-15.10.2018-“Për-regjistrimin-e-kandidatëve-në-kuotat-e-paplotësuara-sipas-programeve-të-studimit-të-ciklit-të-parë-dhe-të-integruara-të-ciklit-të-dytë-në-Universitetin-e-M.pdf      

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
25

Renditja e aplikantëve sipas programeve të studimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, RAUNDI II-të, viti akademik 2018-2019

Në listat e mëposhtme, aplikantët fitues janë deri te vija e kuqe Aplikantët e programit të studimit “Mjekësi e Përgjithshme“, raundi II-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Farmaci“, raundi II-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Shëndet Publik“, raundi II-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Stomatologji“, raundi […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
18

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore njofton se është hapur thirrja për aplikime për bursa të doktoratës dhe post-doktoratës “Eugen Ionescu” 2018-2019

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore njofton se është hapur thirrja për aplikime për bursa të doktoratës dhe post-doktoratës “Eugen Ionescu” 2018-2019. Për tu njohur me thirrjen, objektivat e shkëmbimit, mënyrat e aplikimit, listën e universiteteve pritëse si dhe informacione të tjera të detajuara, klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-postdoctorale-eugen-ionescu-2018-2019/ Afati i […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 10 of 87« First...89101112...203040...Last »