Njoftime

Sep
18

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore njofton se është hapur thirrja për aplikime për bursa të doktoratës dhe post-doktoratës “Eugen Ionescu” 2018-2019

Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore njofton se është hapur thirrja për aplikime për bursa të doktoratës dhe post-doktoratës “Eugen Ionescu” 2018-2019. Për tu njohur me thirrjen, objektivat e shkëmbimit, mënyrat e aplikimit, listën e universiteteve pritëse si dhe informacione të tjera të detajuara, klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-postdoctorale-eugen-ionescu-2018-2019/ Afati i […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
13

Kriteret dhe vendet vakante per personel akademik me kohe te pjesshme per vitin akademik 2018-2019, ne Fakultetin e Mjekesise

Ne linkun e meposhtem do te gjeni kriteret dhe vendet vakante per personel akademik me kohe te pjesshme, per vitin 2018-2019, ne Fakultetin e Mjekesise: http://www.fakultetimjekesise.edu.al/arkiv/678-kriteret-dhe-vendet-vakante-per-personel-akademik-me-kohe-te-pjesshme-per-vitin-akademik-2018-2019.html  

DETAIL
Sep
10

LISTAT PARAPRAKE TË KANDIDATËVE NGA TROJET SHQIPTARE, ATYRE ME AFTËSI TË KUFIZUARA, SI DHE NGA KOMUNITETI ROM – EGJIPTIAN, QË KANË APLIKUAR PRANË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Publikohen listat paraprake të kandidatëve nga trojet shqiptare, atyre me aftësi të kufizuara, si dhe nga komuniteti Rom – Egjiptian, që kanë aplikuar pranë Universitetit të Mjekësisë, Tiranë: Listat për Fakultetin e Mjekësisë http://www.fakultetimjekesise.edu.al/arkiv/677-renditjet-paraprake-per-pranimin-e-studenteve-nga-trojet-per-vitin-2018-2019.html Listat për Fakultetin e Mjekësisë Dentare http://www.fmd.edu.al/trojet2017.html Listat për Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike  Fizioterapi, Imazheri, Infermieri, Logopedi, Mami, Teknik Laboratori, Kuota të veçanta

By admin | Njoftime
DETAIL
Aug
28

Renditja e aplikantëve sipas programeve të studimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, raundi I-rë, viti akademik 2018-2019

Në listat e mëposhtme, aplikantët fitues janë deri te vija e kuqe Aplikantët e programit të studimit “Mjekësi e Përgjithshme“, raundi I-rë, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Farmaci“, raundi I-rë, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Shëndet Publik“, raundi I-rë, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Stomatologji“, raundi […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 20 of 96« First...10...1819202122...304050...Last »