CEREMONIA E DIPLOMIMIT 2020 & 2021

CEREMONIA E DIPLOMIMIT 2020 & 2021

Kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’Ju ftojmë në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve të viteve 2020 & 2021, e cila do të zhvillohet në ambientet e Pallatit të Koncerteve,  më datë 04 korrik 2022, në orën 18:00.

Ju mirëpresim,

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË