Disertacion i Fatos Hoxha – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

Disertacion i Fatos Hoxha – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

TEMA: “DIAGNOSTIKIMI DHE TRAJTIMI I OSTEOARTRITIT”

Specialiteti: Reumatologji

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

  Prof. Dr. Argjend TAFAJ                                       Fatos HOXHA

                                                                      

Linku i punimit të doktoratës:

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2019/06/FATOS-HOXHA.pdf