Events

Trajnime Multidisiplinare Mjekesore 2

Free

KSUMT ne bashkepunim me Organizaten Brainstorm, Universitetin e Mjekesise, Tirane(UMT) dhe Universitetin Aldent organizon per te 2 vit radhazi , aktivitetin “TRAJNIME MULTIDISIPLINARE MJEKESORE 2” ne datat 11-14 Maj ne Korfuz, Greqi. Ky aktivitet mjaft i vecante do te perfshije 10 trajnime mjekesore te mirefillta nga profesore te nderuar te Universitetit te Mjekesise Tirane. Te […]

At 20:17
Corfu, Greece

Fizioterapia në Neurorehabilitimin e Hemiplegjisë

Free

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Fizioterapistëve organizon, më datë 3 maj 2017, trajnimin me titull: “Fizioterapia në Neurorehabilitimin e Hemiplegjisë”. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët dhe pedagogët e interesuar se Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Fizioterapistëve organizon, ditën e nesërme më datë 3 maj […]

Amfiteatri i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike

Sporti në UMT

Free

AKTIVITET SPORTIV “SPORTI NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË”, 2-4 MAJ 2017 Informohen studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se në datat 2-4 Maj 2017, Universiteti organizon aktivitetin sportiv “Sporti në UMT”. Në këtë aktivitet do të organizohet kampionati i volejbollit dhe skuadrat studentore do të përbëhen nga vajza dhe djem (të përzier). Aktiviteti do të […]

At 20:17
Palestra e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë

Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 4

Free

KONFERENCA KOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE 4 Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton studentët, pedagogët dhe profesionistët e shëndetit se, pas një pune intensive disa mujore dhe përpjekjeve të përbashkëta të stafit organizativ të përbërë nga pedagogë dhe studentë, çelet edicioni i katërt i Konferencës Kombëtare të Shkencave Mjekësore. KKSHM do të organizohet në datat 21-23 prill […]

At 20:17
Page 1 of 3123