Konferenca “Shëndet i Veshkave për të Gjithë”

Konferenca “Shëndet i Veshkave për të Gjithë”

Konferenca “Shëndet i Veshkave për të Gjithë,” është një aktivitet i organizuar nga Shërbimi i Nefrologji-Dializë-Transplant, akredituar pranë QZHP së UMT.
Aktiviteti u zhvillua në datat 12-13 Prill 2024, pranë Hotel “Plaza”, Tiranë.

Gjatë këtij aktiviteti, u diskutuan tema të rëndësishme lidhur me sëmundjet e veshkave dhe sfidat në trajtimin e tyre, duke ofruar njohuri dhe informacion të rëndësishëm për të gjithë pjesëmarrësit.