NJOFTIM MBI PUBLIKIMIN E DATËS 28.09.2020 “FTESË PËR OFERTË PROJEKTI “EUSCREEN””

NJOFTIM MBI PUBLIKIMIN E DATËS 28.09.2020 “FTESË PËR OFERTË PROJEKTI “EUSCREEN””

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë  Ju njofton se tenderi i shpalluar për në datën 28.09.2020 anullohet. Në linkun e mëposhtëm keni ftesën për ofertë dhe datën e re të tenderit.

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/ftese-per-oferte-VRA-1.pdf