UNA4CAREER COFUND looking for expert evaluators, EIC GREENATHON, R&I Days sessions on Horizon Europe, European Researchers’ Night – Shqipëri

UNA4CAREER COFUND looking for expert evaluators, EIC GREENATHON, R&I Days sessions on Horizon Europe, European Researchers’ Night – Shqipëri

Shkenca është e mrekullueshme” – Shqipëri, 23 shtator 2020

Shkenca është e mrekullueshme  (Science is Wonderful) aktiviteti vjetor i cili organizohet nga Komisioni Europian dhe Marie Curie Action, për ta bërë kërkimin shkencor më të kuptueshëm për të gjithë, sikurse për të rritur ndërgjegjësismin e publikut ndaj shkencës, vjen për herë të parë, më datë 23 shtator 2020, në Shqipëri! Për shkak të COVID-19, eventi do të zhvillohet tërësisht online dhe kjo është një mundësi e mirë që ju të bëheni pjesë e tij, kudo ku jeni. Për të marrë pjesë ju ftojmë të regjistroheni

https://register.gotowebinar.com/register/6467450949598348044

Të ftuarit do të jenë dy kërkues shkencorë shqiptarë, të cilët i zhvillojnë kërkimet e tyre brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Për më shumë klikoni linkun:

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Ftese-per-te-marre-pjese-ne-ERN-Shqiperi_fin-1-1.pdf