NJOFTIM PËR PEZULLIM MËSIMI

NJOFTIM PËR PEZULLIM MËSIMI

Në kuadër të ngjarjeve tragjike të ditëve të fundit, në pozicionin e Rektorit UMT, urdhëroj ndërprerjen e procesit mësimor deri te merkuren, dt 4 dhjetor, me qëllim qetësimin e situatës dhe garantimin e plotë të sigurisë teknike të ambienteve ku zhvillohet mësimdhënia.