WEBINAR NGA FAKULTETI I MJEKËSISË

WEBINAR NGA FAKULTETI I MJEKËSISË

Ju ftojmë në webinarin e organizuar nga Fakulteti i Mjekësisë.

Në linkun e mëposhtëm do të gjeni se si të instaloni dhe përdorni aplikacionin Zoom.
Sponsor për asistencën teknike : Alvogen Shqipëri A Zentiva Company  .
Për cdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni !
Personi kontaktit Prof. Dr Mihal Tase  +355 69 405 5800