22-24 Maj 2019 / Tiranë / Workshop “Dementia Master Class 3 (Tirana Meeting) – Interprofessional Dementia Management”

Titulli i aktivitetit: “Dementia Master Class 3 (Tirana Meeting) – Interprofessional Dementia Management

Data e zhvillimit: 22, 23 dhe 24 Maj 2019, ora 13.00

Vendi i organizimit: Hotel Xheko Imperial

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë neurologe, psikiater, mjekë familjeje, epidemiologë, imazheristë, mjekë laboratori, mjekë urgjence, mjekë internistë, infeksionistë, ortopedë, infermier, stomatologë, farmacist, logopedistë, psikologë dhe punonjës social

Kreditet : 19 kredite