24 Maj 2019 / Tiranë / Workshop “Alzheimer’s Disease: Lights and Shadows”

Titulli i aktivitetit: Alzheimer’s Disease: Lights and Shadows

Data e zhvillimit: 24 Maj 2019, ora 08.30

Vendi i organizimit: Hotel Doro City

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë neurologe, psikiater, mjeke familjeje, geriater, neuropsikologe, infermier, menaxher/drejtor, farmacist, psikologe dhe punonjes social

Kreditet : në proces akreditimi për 6 kredite