Bursa Chevening – Mundësi për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar

Bursa Chevening – Mundësi për të studiuar në Mbretërinë e Bashkuar

Chevening është program global  i Mbretërisë së Bashkuar,  që ofron bursa të financuara plotësisht për të studiuar program master në Mbretërinë e Bashkuar për liderët e ardhshëm. Aplikimi për Chevening plotësohet online www.chevening.org/apply dhe afati i fundit për pranimin e aplikimit është 7 nëntor në orën 12:00 (UK time).Për më shumë informacion viziton faqen http://www.chevening.org/programme/british-library  http://www.chevening.org/albania

Të interesuarit  mund të marrin pjesë në Ditën e Hapur të Chevening (Chevening Open Day), ku aplikantët mund të marrin informacion rreth procesit të aplikimit. Aktiviteti zhvillohet në Qendrën e Informimit të BE-së , (EU Info Center) 16 tetor 12:00-14:00

Adresa: Blv. “Dëshmorët e Kombit”

Pallati i Kongreseve, Tiranë

Ju mund të rezervoni vendin tuaj këtu:

https://www.eventbrite.com/e/chevening-open-day-tickets-38720782904

REKTORATI

Publikuar më 11.10.2017