Aktivitete të akredituara

Oct
31

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Kombëtare e Endokrinologjisë dhe Diabetologjisë 2023“  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Endokrinologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, […]

DETAIL
Oct
31

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “PAAO 2023, Konferenca e Okulistikës“  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Okulistikës, do të mbahet më 3-4 Nëntor 2023, […]

DETAIL
Oct
24

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Testet Laboratorike në Gjinekologji“   Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Laboratorëve, do të mbahet më 28 Tetor 2023, në sallë,  pranë  Hotel […]

DETAIL
Oct
24

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Parandalimi dhe shëndeti i njeriut“   Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Pediatrisë Infektive, do të mbahet më 26 Tetor […]

DETAIL
Page 7 of 30« First...56789...2030...Last »