Aktivitete të akredituara

Oct
13

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim në proces akreditimi nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:     “Njohja dhe trajtimi i disa prej patologjive mjekësore në praktikën e përditshme”  Aktiviteti […]

DETAIL
Sep
23

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim në proces akreditimi nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:     “Dislipidemite dhe kompleksiteti i trajtimit te tyre”  Aktiviteti do të mbahet më 29 Shtator 2021 […]

DETAIL
Sep
22

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim në proces akreditimi nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:  “Hipertensioni dhe dislipidemia: shkaqet, diagnostikimi dhe terapia“.  Aktiviteti do të mbahet në datat 23, 24, 28 shtator […]

DETAIL
Jul
20

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim në proces akreditimi nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë: “Dislipidemitë-nevoja për një qasje multidisiplinare ndaj tyre” Aktiviteti do të mbahet në në 21 korrik […]

DETAIL
Page 20 of 28« First...10...1819202122...Last »