Aktivitete të akredituara

8-9 Qershor 2018 / Tiranë / Konferencë “The present and the future of Oral and Maxillo-Facial Surgery”

Titulli i aktivitetit: 8-9 Qershor 2018 / Tiranë / Trajnim “The present and the future of Oral and Maxillo-Facial Surgery” Data e zhvillimit: 8-9 Qershor  2018, ora 09.30 Vendi i organizimit: Tirana Interantional Hotel Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Kirurgjisë – OMF Kontakte: jakvrioni@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Stomatolog, Infermier Kreditet : 12 (dymbëdhjetë)

DETAIL

28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy”

Titulli i aktivitetit 28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy” Data e zhvillimit: 28 Prill 2018, ora 09.30 Vendi i organizimit: auditori “William John”, pranë Pediatrisë Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Dermatologjisë – Venerologjisë, Departamenti i Sëmundjeve Infektive dhe Dermatologjike Kontakte: monikafida@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek të specialitetit të dermatologjisë Kreditet : 5 (pesë)

DETAIL

24 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Ushqyerja e hershme e fëmijës, Roli i saj në shfaqjen e sëmundjeve në moshë adulte”

Titulli i aktivitetit 24 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Ushqyerja e hershme e fëmijës, Roli i saj në shfaqjen e sëmundjeve në moshë adulte” Data e zhvillimit: 24 Mars 2018, ora 08.00 Vendi i organizimit: Spitali Amerikan 3 Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Pediatrisë së Specialiteteve Kontakte: Tel: _______________ E-mail: edalevani@yahoo.it Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek të specialitetit të […]

DETAIL

20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës”

Titulli i aktivitetit 20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës” Data e zhvillimit: 20 Mars 2018, ora 11.00 Vendi i organizimit: Salla e Amfiteatrit të FSHMT Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Kontakte: Tel: _______________ E-mail: manika.kreka@umed.edu.al  Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier […]

DETAIL
Page 30 of 30« First...1020...2627282930