Aktivitete të akredituara

Oct
23

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Ndërkombëtare mbi Komunikimin e Rrezikut, Angazhimin e Komunitetit dhe Menaxhimin Infodemik për Infeksionet dhe […]

DETAIL
Sep
28

NJOFTIM PËR ZHVILLIM AKTIVITETI

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Patogjenët e rinj dhe siguria transfuzionale“   Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Laboratorëve dhe Qendra Kombëtare e […]

DETAIL
Jun
14

NJOFTIM PËR ZHVILLIM AKTIVITETI

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Diabeti dhe ndërlikimet okulare“  Aktiviteti i ofruar nga  Shërbimi i Okulistikës, Fakulteti i Mjekësisë, do të mbahet më  17 […]

DETAIL
May
30

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Whole Genome Sequencing në praktikën klinike”  Aktiviteti i ofruar nga  , Fakulteti i Mjekësisë, do të mbahet më 2 Qershor […]

DETAIL
Page 8 of 30« First...678910...2030...Last »