Pozicione Vakante

Apr
08

KRITERET E PUNËSIMIT PËR PERSONEL AKADEMIK, ME KOHË TË PLOTË, NË DEPARTAMENTIN KIRURGJISË, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Personel Akademik, në lëndën e Ortopedi Traumatologjisë, në Departamentin e Kirurgjisë, në Fakultetin e Mjekësisë.   Kriteret Kandidatët për personel akademik, me kohë […]

DETAIL
Apr
01

KRITERET E PUNËSIMIT PËR VENDE PUNE, “LABORANT” ME KONTRATË ME AFAT TË CAKTUAR, NË DEPARTAMENTIN E KIRURGJISË, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmësakademik, “Laborante”, me kontratë me afat të caktuar, në Departamentin e Kirurgjisë, Shërbimi i Kirurgjisë Speciale, Onkologjisë dhe Djegie Plastikës, në Fakultetin […]

DETAIL
Apr
01

KRITERET E PUNËSIMIT PËR VENDE PUNE, “LABORANT” ME KOHË TË PLOTË, NË DEPARTAMENTIN E SËMUNDJEVE TË ZEMRËS DHE ENËVE TË GJAKUT, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmësakademik, “Laborante”, me kohë të plotë, në Departamentin e Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, Shërbimi i Kardiokirurgjisë, në Fakultetin e […]

DETAIL
Apr
01

KRITERET E PUNËSIMIT PËR VENDE PUNE, “LABORANT” ME KOHË TË PLOTË, NË DEPARTAMENTIN E FARMACISË, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmësakademik, “Laborante”, me kohë të plotë, në Departamentin e Farmacisë, në Fakultetin e Mjekësisë, Kriteret:  Kandidatët për “Laborante” me kohë të plotë, […]

DETAIL
Page 10 of 22« First...89101112...20...Last »