Pozicione Vakante

Apr
26

NJOFTIM ANULLIMIN E KONKURSIT “MAGAZINIER NË FAKULTET”, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË TIRANË

Universiteti i Mjekësisë Tiranë, njofton anullimin e konkursit të Fakultetit të Mjekësisë, në pozicionin e punës personel administrativ “Magazinier në Fakultet”, Dega e Menaxhimit të Shërbimeve, në Fakultetin e Mjekësisë, shpallur gabim në buletinin nr. 142 datë 27.09.2021, Agjencisa e Prokurimit Publik (APP) faqe 314/322 – 316/322.

DETAIL
Apr
26

NJOFTIM PËR 2 (DY) VENDE NË POZICIONIN “SPECIALIST BUXHETI”, ME KOHË TË PLOTË NË DREJTORINË EKONOMIKE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË”

Bazuar në ligjin nr. 80/2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit nr.63, datë 08.10.2021“Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, si dhe në Urdhërin e […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Apr
26

NJOFTIM PËR POZICIONET E PUNËS 5 (PESË) VENDE VAKANTE “SANITAR” NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit të UMT-së Nr. 63, datë 08.10.2021, “Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, si […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Apr
26

NJOFTIM PËR POZICIONIN E PUNËS 1 (NJË) VEND “SPECIALIST PROKURIMESH”, PRANË FAKULTETIT TË MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit të UMT-së Nr. 63, datë 08.10.2021, “Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, si […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 30 of 78« First...1020...2829303132...405060...Last »