Pozicione Vakante

Jan
31

NJOFTIM PËR 1 (NJË) VEND NË POZICIONIN E PUNËS “ADMINISTRATOR” I FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin dhe Rregulloren e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit të UMT-së nr. 4, datë 17.01.2023 “Për konfirmimin e kritereve, dokumentacionit dhe procedurës së punësimit për pozicionin e […]

DETAIL
Jan
31

NJOFTIM PËR POZICIONIN E PUNËS 1 (NJË) VEND KRYETAR I DEGËS SË FINANCËS NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit të UMT-së Nr. 63, datë 08.10.2021 “Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, […]

DETAIL
Jan
23

NJOFTIM PËR POZICIONIN E PUNËS “SPECIALIST I PROTOKOLL-ARKIVËS” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e Universitetit i Mjekësisë, Tiranë, si dhe në Urdhrin e Rektorit nr. 07 prot., datë 19.01.2023 “Për fillimin e procedurës së punësimit dhe miratimin e kritereve …”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, […]

DETAIL
Jan
23

NJOFTIM PËR 1 (NJË) VEND NË POZICIONIN E PUNËS “SPECIALIST NË SEKTORIN E PROKURIMEVE”, PERSONEL ADMINISTRATIV ME KONTRATË ME AFAT TË PACAKTUAR, PRANË DREJTORISË SË SHËRBIMEVE MBËSHTETËSE, NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në Vendimin e Bordit të Administrimit nr. 63, datë 08.10.2021“Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, si dhe në Urdhërin […]

DETAIL
Page 20 of 78« First...10...1819202122...304050...Last »