Mundesi Punesimi

May
09

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08.05.2017

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për pozicionin e punës “Administrator i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë” si më poshtë: Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Publikuar më datë 08.05.2017

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Apr
26

NJOFTIM MBI FORMULARIN E VLERËSIMIT TË KANDIDATËVE PËR REKRUTIM PËR PERSONEL AKADEMIK NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Në bazë të Vendimit Nr. 53 të Senatit Akademik të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, datë 23.10.2015 "Për një ndryshim në Vendimin nr. 27 datë 24.07.2015 "Për miratimin e formularit të vlerësimit të kandidatëve për rekrutim për personel akademik në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë", Universiteti i Mjekësisë, Tiranë fton kandidatët e interesuar që të konsultojnë formularin zyrtar të ndryshuar me Vendim të Senatit Akademik mbi vlerësimin [...]
By admin | Mundesi Punesimi
DETAIL
Nov
14

2 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 14.11.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës: Personel akademik në Departamentin e Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, Profili [...]
DETAIL
Nov
14

1 – NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 14.11.2016

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, si më poshtë vijon: Pozicioni i punës: Personel akademik në Departamentin e Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, Profili […]

DETAIL
Page 1 of 512345