Njoftime

Jan
05

RISHPËRNDARJE E KUOTAVE TË PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL”

  Në vijim të procedurës së pranimit për studentët që kanë aplikuar në programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional” në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014 -2015, informohen kandidatët mbi Urdhërin Nr. 495, dt. 30.12.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Rishpërndarje e kuotave të pranimit në programet e studimit të ciklit të dytë, me kohë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Dec
10

CEREMONIA E STUDENTEVE EKSELENTE TE UMT-se

  Me rastin e vlerësimit të studentëve, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT) organizon ceremoninë e Studentëve Ekselente 2014. Në këtë ceremoni do të vlerësohen me Certifikatë Medalje e Artë, Certifikatë Student i Shkëlqyer dhe Certifikatë për Rezultate të Larta, studentët e diplomuar të cilët janë dalluar për angazhimin e tyre në studime dhe kanë dhënë një kontribut të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Dec
02

NJOFTIM AKADEMIK – 12.02.2014

  Informohen studentët e transferuar nga universitetet private që iu është hequr liçenca, të cilët kanë kryer regjistrimin në Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se nesër, më datë 03.12.2014, fillon proçesi mësimor pranë Fakulteteve ku ata janë pranuar. Ftojmë studentët të interesohen pranë sekretarive mësimore për t’u njohur me datat dhe sallat e leksioneve.           […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
27

MEDICAL WINTER SCHOOL 2

  Universiteti e Mjekësisë, Tiranë (UMT) në bashkëpunim me Këshillin Studentor të Universitetit të Mjekësisë Tiranë (KSUMT) dhe Organizata Brainstorm organizon për të dytin vit radhazi aktivitetin “MEDICAL WINTER SCHOOL 2”. Këtë vit aktiviteti do të zhvillohet në Manastir, Maqedoni, në datat 12-14 dhjetor 2014. Aktiviteti do të përfshijë 10 referime mjekësore të përgatitura nga […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 80 of 92« First...102030...7879808182...90...Last »